Oferujemy kompleksową obsługę serwisową urządzeń gastronomicznych – diagnozujemy usterki, wykonujemy naprawy oraz przeprowadzamy konserwację sprzętów takich jak frytkownice, maszyny do popcornu, grille kontaktowe, opiekacze, gofrownice, wędzarki, podgrzewacze i inne urządzenia wykorzystywane w gastronomii. Serwisujemy zarówno sprzęt używany w lokalach gastronomicznych, jak i domowy, zapewniając szybkie i skuteczne usunięcie awarii. Korzystamy z profesjonalnych narzędzi oraz solidnych części zamiennych, by każda naprawa była trwała i bezpieczna. Nasz zespół posiada doświadczenie w serwisie urządzeń różnych marek i konstrukcji, co pozwala nam trafnie diagnozować problemy i przywracać pełną sprawność sprzętu. Regularna konserwacja pozwala uniknąć przestojów i wydłużyć żywotność urządzeń, dlatego oferujemy również cykliczne przeglądy techniczne.
Obrazek wygenerowany z pomocą sztucznej inteligencji (AI).
.
42-300 Myszków, ul. Piastowska 3
NIP: 577 200 41 18
ING Bank Śląski
31 1050 1142 1000 0090 8505 1853
tel. 34 343 30 20
tel. 780 007 789
e-mail: biuro@wikskar.pl
tel. 453 339 595
tel. 453 067 627
tel. 453 320 357
e-mail: serwis@wikskar.pl
e-mail: j.wasat@wikskar.pl
e-mail: k.gruszczynska@wikskar.pl
e-mail: o.kurek@wikskar.pl
42-300 Myszków, ul. Piastowska 3
NIP: 577 200 41 18
ING Bank Śląski
31 1050 1142 1000 0090 8505 1853
tel. 34 343 30 20
tel. 780 007 789
e-mail: biuro@wikskar.pl
tel. 453 339 595
tel. 453 067 627
tel. 453 320 357
e-mail: serwis@wikskar.pl
e-mail: j.wasat@wikskar.pl
e-mail: k.gruszczynska@wikskar.pl
e-mail: o.kurek@wikskar.pl
42-300 Myszków, ul. Piastowska 3
NIP: 577 200 41 18
ING Bank Śląski
31 1050 1142 1000 0090 8505 1853
Poniedziałek: 8:00 – 16:00
Wtorek: 8:00 – 16:00
Środa: 8:00 – 16:00
Czwartek: 8:00 – 16:00
Piątek: 8:00 – 16:00
Sobota: 9:00 – 13:00
Niedziela: Nieczynne
tel. 34 343 30 20
tel. 780 007 789
e-mail: biuro@wikskar.pl
tel. 453 339 595
tel. 453 067 627
tel. 453 320 357
e-mail: serwis@wikskar.pl
e-mail: j.wasat@wikskar.pl
e-mail: k.gruszczynska@wikskar.pl
e-mail: o.kurek@wikskar.pl